LAATSTE KANS!

76154 - Sluwe Hinderlaag!

Artikelnummer: 76154
Artikel 10 van 21
€ 19,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Leeftijd: 6+
Stenen: 197
Thema: Super Heroes
Status: Beschikbaar
Voorraad 3 stuks

Met de set LEGO Marvel Sluwe hinderlaag! (76154) kunnen kinderen de spannende actie uit de film The Eternals van Marvel Studios naspelen en hun eigen superheldenavonturen bedenken.

Boordevol actie uit Marvel Studios The Eternals uit 2021
Wanneer een 6-potige Deviant met scherpe tanden 3 Eternals – Thena, Gilgamesh en Makkari – aanvalt, moeten kinderen hen te hulp schieten met al hun superheldenvaardigheden. De 3 superheldenminifiguren hebben superkrachten die kinderen zich kunnen inbeelden: Thena kan handwapens oproepen, Gilgamesh is supersterk en Makkari is ongelofelijk snel. En als je deze geweldige LEGO speelset wilt kopen voor een fan van minifiguren: dit is ook de enige set met een minifiguur van Gilgamesh!

Marvel Studios The Eternals sets: voor eindeloos speelplezier
Het assortiment LEGO Marvel The Eternals bouwspeelgoed bestaat uit unieke speelsets met coole personages die kinderen inspiratie bieden voor fantasierijk spel en ze meevoeren naar een universum vol leuke avonturen.

  • Het LEGO Marvel Super Heroes Sluwe Hinderlaag! Bouwspeelgoed bevat figuren van superhelden uit de The Eternals film van Marvel Studios, met hun coole wapens
  • De lego set bevat 3 minifiguren van LEGO Marvel Eternals superhelden: Thena, Makkari en Gilgamesh, en het is de enige set die de minifiguur van Gilgamesh bevat!
  • Ook zijn er een verstelbare zespotige figuur van een Deviant met een mond die open en dicht kan, een dolk, een vuistwapen en een schieter om filmscènes na te spelen!
  • Kinderen kunnen de 6 poten van de beweegbare Deviant naar wens verstellen. Extra actie en maximaal speelplezier zijn verzekerd met de mond die kan bijten
  • LEGO speelgoed Marvel bouwspeelgoedsets voor kinderen garanderen mega superheldenactie en zijn ideaal alleen of met anderen te spelen

LEt's GO Steenhuis

GRATIS BEZORGING TILBURG E.O.

CATALOGUS

© 2019 - 2024 Bricks-it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel