LAATSTE KANS!

43203 - Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties

Artikelnummer: 43203
Artikel 21 van 28
€ 64,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
STAAT: NIEUW
Leeftijd: 6+
Stenen: 558
Thema: Disney™
Jaar van uitkomen: 2022
Status: Beschikbaar
Voorraad 1 stuk

Deze LEGO ǀ Disney Aurora's, Merida's en Tiana's betoverde creaties (43203) set biedt kinderen vanaf 6 jaar onbeperkte speelmogelijkheden. De set bevat 3 modellen met extra functies, een LEGO DOTS armband met tegels en 3 minipoppetjes met speciale 'diamanten' jurken. In de gratis LEGO Bouwinstructies app zijn interactieve digitale bouwinstructies te vinden waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren.

Leren en spelen
Kinderen ontwikkelen hun zelfvertrouwen en creativiteit door te bouwen,scènes na te spelen en zelf verhalen te bedenken. Ook kunnen ze in hun creaties sieraden, potloden en andere schatten bewaren. De set is los al geweldig, maar is ook te combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier.

Bekende personages en scènes
Met deze leuke set kunnen kinderen snel gaan spelen met minipoppetjes van Disney's Aurora en Tiana, plus Disney en Pixar's Merida. Een cadeau dat gegarandeerd bewonderende blikken oplevert tijdens en na het spelen.

  • De set bevat 3 adembenemende bouwbare sieradendoosjes, 3 minipoppetjes met diamantjurken geïnspireerd door de geliefde Disneyfilms, en een LEGO DOTS-armband!
  • Deze 558-delige set bevat 3 bouwbare modellen met speciale kenmerken voor elke prinses en een diamantjurk waar je een minipop in kunt opbergen
  • Laat kinderen scènes uit de film naspelen met minipoppetjes, het sieradendoosje bouwen en Merida's toren gebruiken als pennenhouder om hun bureau netjes te houden!
  • Ook de andere prinsessen (apart verkrijgbaar) met hun betoverende jurken uit de LEGO Disney diamantjurk-reeks kunnen verzameld worden voor nog meer speelplezier en eindeloze avonturen!
  • Geef de speelruimte een magische upgrade met dit LEGO Disney Princess-bouwspeelgoed, met interactieve digitale zoom-, draai- en visualiseringstools.

LEt's GO Steenhuis

GRATIS BEZORGING TILBURG E.O.

CATALOGUS

© 2019 - 2024 Bricks-it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel